Fienden i all business

Beregnet lesetid: 3 minutter

En markedsføringslærer verdt å høre på er Dan Kennedy.

I motsetning til mange selvutnevnte, sosiale medier eksperter, så har han faktisk belegg for å bli hørt på det han sier.

Dan Kennedy har i flere tiår blitt brukt av store selskapet til konsultasjoner, skrive annonser-tekster, veilede og styre markedsføring. Han er en mester i faget, samtidig som han tørr å si ting som de er. Mannen tar nesten 100.000 dollar for en dags konsultasjon… og folk betaler det fordi han leverer resultater.

Han er en bestselgende forfatter av No-BS bok serien (sjekk han ut i amazon, så skjønner du hva jeg mener).

En sannhet Dan Kennedy sverger ved er at tallet 1 er det farligste tallet, fienden i all business.

Bare tenk på det her…

  • Har du kun en måte å skaffe deg kunder på…
  • Har du kun et produkt eller tjeneste du tilbyr…
  • Har du kun en måte å levere tjenesten på…
  • Har du kun en markedsføringskanal som gir deg leads…
  • Har du kun en måte å ta betalt på…

…så er du ekstremt sårbar…

Frem til treningsstudioer, fysioterapiklinikker og andre tilbud innen helse og treningsbransjen ble tvunget til å stenge dørene i 2020 (noe som kan fortsette utover 2021, 2022 osv), så var det trolig ingen som så for seg realiteten man ser i Norge nå.

Man skulle trodd Kennedy sa dette i etterpåklokskap, men nei, dette er noe han har sagt i flere tiår. (I blant så lønner det seg å høre på de som har vært i gamet en stund…)

Så hva kan man gjøre når kundene blir stengt ute av gymmen, og kanskje til og med kjøper tjenester til andre aktører som har noe å tilby dem…

Da gymmene i USA begynte å stenge i mars i fjor, så satte Bedros (en venn av meg fra San Diego) opp online trening til medlemmene sine over natta. Han satt ikke og venter på «når kan jeg åpne dørene igjen?».

Hva skiller han ut, og hva kan du lære av det?

Bedros har lederegenskaper få har. Nemlig det å ta et tak og initiativ når det kreves. Det må sies at dette er tilgjengelig for oss alle. Det er ikke bare noen få av oss som har denne «gaven».

Er det unntakstilstand, må man ta tak i dette pronto og gjøre det man kan for å fortsette å tjene kundene våre.  Det er ingen grunn i verden for å jobbe hardt for å få dem, for så miste dem.

Se mulighetene, ikke begrensningene. Kundene dine ser til deg, og forventer at du tar ledelse.

For din fremgang,

Cristian «stå på» Riveros

PS: Vil du ha flere konkrete tips, så anbefaler jeg deg å sjekke ut e-nyhetsbrevet. Du kan lese mer om det HER!

Du får tips og innsikt der, du aldri får lest på siden her.

Skroll til toppen