Få umiddelbar tilgang til kursmaterialet som har hjulpet flere titalls personlig trenere og andre proffer innen helse og treningsbransjen å fylle kundelista (på relativ kort tid), og raskt øke inntekten sin. Les mer om hvordan du kan bli en… "Fremgangsrik PT"

Kjære kollega i helse- og treningsbransjen.

Jeg vet hvor frustrerende det kan være til tider å jobbe som personlig trener, og holde de økonomiske hjulene i gang. Jeg sleit med dette i neste to år før jeg klarte å knekke kode (du kan lese mer om dette under).

Utfordringene kan være mange. Kanskje du kjenner deg igjen i noe av det mange av studentene min har slitt med før de kom til meg:

* Du sitter kanskje fast på et visst nivå med inntekten din, og du føler du har gjort alt du kan for å tjene mer …

* Du er overveldet over alle mulige måtene å skaffe seg flere kunder på, og sliter med å finne pålitelige metoder som fungerer for deg i din situasjon…

* Eller kanskje du bare er sulten på å nå et høyere nivå, og er klar for dette…

Da kan det hende at denne beskjeden er til deg.

La meg fortelle deg hvorfor…

Ofte så kan man sitte fast på et nivå lenge, fordi man har jobbet ubalansert. Kanskje du har hatt mange kunder i perioder, og så tar disse pause (og ferie) og vipps så står du på bar bakken. Så går det noen måneder, så kommer ting seg, og man er fornøyd. Men egentlig så er man ikke kvitt utfordringene med å skaffe seg nok kunder, man har bare utsatt problemet til senere.

Akkurat som da vi lærte om kropp og trening, så tar det tid og erfaring å bli en god trener. Det samme gjelder business-delen av karrieren din.

En reell utfordring: mange av kursholderne innen salg og markedsføring har begrensede erfaring og kunnskap om hva som faktisk skal til for å lykkes. Jeg har hørt de mest kornye rådene bli distribuert som «salgsmetodikk», når det i virkeligheten kan virke ødeleggende for uerfarne PTer.

La meg dele litt om noen av de fremgangsrike studentene jeg har hatt på kurs tidligere. Dette er en kortversjon (som du kan lese fullversjonen lenger nede):

Andrew (personlig trener):

«Cristians workshop var katalysatoren for suksessen til bedriften min. Da jeg flyttet fra en kommersiell gym til en privat gym, gav Cristian meg verktøyene jeg trengte for å lykkes.

Han holdt meg ansvarlig, og det gav meg drivet til å få meg langt flere kunder enn det jeg trodde mulig i et nytt miljø. Cristian leverer over all forventning!»

 

Robert (fysioterapeut):

«Cristian ble anbefalt til meg. Første møtet var hyggelig og behagelig. Jeg fikk igjen gnisten, og håpet. Jeg meldte meg på et intensivt kurs med han. Vi gikk gjennom en klar struktur, en pålitelig metodikk og en enkel måte å få dette implementert. Fra første dagen jeg var på jobb igjen, klarte jeg å selge 20 avtaler umiddelbart. Under en måned senere, var timeplanen min nesten fullbooket. Jeg er veldig fornøyd med dette!»

 

Finn-Tore (bedriftseier/fysioterapeut):

«Han (Cristian) fikk noe som virket langt fremme i tid til å føles oppnåelig, og det var både enkelt, morsomt og intuitivt for meg å følge. Andre folk og medstudenter jeg snakket med sa det ville ta meg 3-5 år før jeg kunne regne med å ha en gående bedrift. Det tok meg mindre enn 3 måneder, og dagene mine var fullbooket. Plutselig måtte jeg finne meg et større lokale, og ansette.»

Før jeg forteller deg mer om hvordan studentene fikk til disse resultatene, skal jeg fortelle at ikke alt var knirkefritt selv for meg i starten…

Jeg heter Cristian Riveros.

Jeg har lært personlige trenere, treningsstudio- og klinikkeiere, fysioterapeuter, kiropraktorer og coacher innen helse og treningsbransjen hvordan de kan vokse bedriften sin siden 2010.
For å være ærlig, begynte jeg ikke karrieren min som personlig trener med masse selvtillit og kunnskap innen salg og markedsføring. La meg dele med deg noen kjappe punkter for hvor jeg startet.

Etter at jeg fullførte PT-kurset mitt i 2008, begynte jeg å jobbe på en av de mest sentrale gymmene i Oslo som personlig trener. Som du kanskje vet, så var 2008 tiden for en av de verste finanskrisene på tjue år, og det virket som folk kviet seg med å bruke penger på «luksuser» som personlig trening.

Flere markeder i verden hadde gått under, og folk holdt igjen pengene (noe som kan føles likt som i dag).

I tillegg, så hadde jeg to utfordringer som nybegynner:

1. Treningsstudio der jeg begynte å jobbe, var nyopprettet og hadde kun noen få medlemmer.

2. Jeg slet veldig med å selge, og skaffe meg kunder. Jeg hadde ingen erfaring med salg (annet enn å være en servitør i en pizzakjappe), så jeg hadde ingen prosess å følge, eller noen å lære av.

Alt dette gjorde ting veldig utfordrende i starten av pt-karrieren.

Tross dette, var jeg heldig og fikk meg noen få kunder til å begynne med. Ikke noe å rope hurra for, siden jeg tipper de ville kjøpt av hvem som helst. Etter noen få uker gikk alt rett i dass. Jeg mistet disse kundene, og måtte starte på nytt.

Dette var enormt frustrerende, fordi akkurat når jeg trodde ting ble bedre, så ble de faktisk bare verre. Jeg kom til et punkt, jeg var så blakk at jeg ble tvunget til å flytte tilbake hjem til foreldrene mine. Det var skikkelig ydmykende.

Jeg husker jeg søkte på google etter «hvordan selge personlig trening», og fant noen kurs på engelsk som var lagd av tidligere bodybuilder-pter som kun snakket om å selge nåværende kunder proteinpulver og treningsutstyr.

Det hjalp meg ikke i det hele tatt!

Jeg husker, på et punkt så var jeg nede i 5 avtaler på en hel uke. Jeg kjente på desperasjonen. Alt jeg hadde prøvd av grep her og der, fungerte ikke. Ingenting av det jeg lærte i disse programmene jeg kjøpte på nettet gav meg noen nevneverdige resultater.

Til den dag i dag, husker jeg fortsatt klumpen i halsen jeg fikk da en kunde avlyste en pt-time i siste liten på en tirsdag, og jeg så på kalenderen min at jeg hadde kun to avtaler til resten av uken. Jeg hadde bare lyst til å grine, og turen hjem var tung.

Jeg følte meg som en taper, og jeg var klar for å slutte. Jeg begynte å tenke på andre jobber. Jeg måtte tjene penger.

Faktisk, så var jeg noen øyeblikk unna levere oppsigelsen min, men av en rar grunn så…

Noe holdt meg igjen fra å levere oppsigelsen til gamle sjefen min. Jeg måtte gi dette en siste sjans. Så langt i livet hadde jeg allerede gitt opp på ting jeg hadde satset på, for å bli personlig trener. Jeg kunne ikke gi meg så lett.

Jeg tok en viktig beslutning.

Jeg skulle finne ut av dette.

Jeg skulle jobbe fulltid som personlig trener.

Før ting snudde ordentlig for meg, så måtte jeg innse at mye av de rådene og triksene jeg hadde fått så langt, var malplassert for en i min situasjon. Sett i ettertid, tenker jeg mange av disse selv-erklærte ekspertene ikke viste ordentlig hva de snakket om. Jeg tok grep, og kvittet meg med de utdaterte rådene fra bodybuilder «salgsprogrammene» jeg hadde kjøpt på nettet, og gikk inn for å studere ordentlig råe folk innen salg og markedsføring. Jeg studerte alt fra gamle travere som Brian Tracy og Zig Ziglar, tidløse copywritere som Dan Kennedy, til mer moderne internett markedsføringsguruer som Eben Pagan og Ben Settle.

Da jeg endelig begynte å skjønne ting, ble jeg besatt. De første månedene leste jeg ti talls bøker på feltet. Jeg kjøpte kursopplegg med tett oppfølging på kredittkortene mine. Jeg lærte fra andre bransjer enn helse og trening, men implementerte gradvis det jeg kom over, og tilegnet meg ferdigheter jeg tidligere ikke hadde. Jeg kunne bruke timevis på å perfeksjonere deler av en samtale, bare for å ordne meg en avtale med et lead.

Der jeg tidligere trodde jeg hadde en fullverdig strategi, innså jeg at jeg manglet den ene prosenten med helhet for å virkelig lykkes. Denne siste justeringen åpnet dører og muligheter jeg ikke hadde opplevd tidligere. Noen av disse justeringene var så overaskende enkle, at med riktig veiledning hadde jeg klart å avdekke de tidligere. Du kan lese mer om disse snart.

Jeg var opptatt av pragmatisk bruk av kunnskapen, ikke sitte på masse fakta som ikke gav meg flere kunder. Jeg studerte ikke for å få gode karakterer fra en akademiker på fastlønn, men for å overleve i et krevende marked.

Dette var ikke skolebenken. Det var svøm eller synk, ingenting imellom. Ingen kunne redde meg.

Jeg gikk fra å improvisere uten struktur til å skape meg en forutsigbar prosess å følge. Jeg var ikke fornøyd før jeg kunne stole blindt på at det jeg gjorde, var noe jeg kunne gjøre igjen og igjen. Jeg jobbet iherdig med å skape meg forutsigbare måter å skaffe meg leads på, selge dem, og skape langvarige kunderelasjoner som kunne vare i flere år. Jeg skapte meg et vanntett system å følge.

Jeg så i praksis hvordan hovedelementene salg, markedsføring og levering av tjeneneste samspilte best mulig. Det holdt ikke med å vite om sporadiske råd og triks man kan google seg til, men å ha nok kjennskap til hvordan elementær lærdom i riktig kontekst fungerte for at jeg klarte å skaffe en ny kunde, eller klarte å beholde en kunde lengre. Takket være disse læremesterne jeg oppdaget og deres lærdom, samt min erfaring med å sette lærdommen i praksis, så klarte jeg å snu ting drastisk.

På mindre enn et år gikk jeg fra å så vidt klare å tjene ti tusen i måneden, til å femdoble det. Jeg vet det ikke er noen verdensrekord, men jeg kan fortelle at det var svært tilfredsstillende å få til.

Når ting omsider gikk bra, kunne jeg begynne å nyte karrieren som personlig trener. Jeg så frem til å trene de artige kundene jeg hadde fått meg, og gledet meg enormt mye til arbeidsdagene mine.

Det føltes som jeg endelig hadde oppnådd drømme-komboen med å jobbe med hobbyen min, samtidig som jeg tjente ganske greit.

Livet var herlig!

På en bra måte!

Jeg ble kontaktet av en sentral produktsjef i selskapet jeg jobbet for, som var ansvarlig for personlig trening i Norge. Jeg ble overrasket.

Jeg fikk beskjed om at innsatsen min ble lagt merke til. Senteret jeg jobbet på ble kåret til årets pt-senter for andre år på rad, og det ble fattet interesse sentralt for det vi presterte. Da jeg var den mestselgende pten på senteret, ble jeg spurt om jeg kunne tenke meg å lære andre personlige trenere å selge mer, og bli flinkere til å beholde kundene sine.

Jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg en plass på datidens kompetanseteam, som hadde en overordnet oppgave i å drive opplæring i blant annet salg og markedsføring internt i selskapet.

Umiddelbart viste jeg med meg selv, at dette var noe jeg ville bidra med, da jeg selv hadde slitt med dette i fortiden. Jeg aksepterte utfordringen.

Jeg husker jeg var spent og nervøs i forkant av den første workshopen. Det gikk ikke mange timene av dag én før jeg fikk bekreftet at jeg hadde tilegnet meg mye verdifull kunnskap de 2 første årene av karrieren. Jeg merket på de fleste studentene at de hadde aha-opplevelser, og begynte å se annerledes på salgsbiten av jobben sin. I etterkant sa flere av studentene at de hadde gjort store sprang med salg og fått mange nye kunder etter opplæringen de hadde fått av meg. De var superfornøyde, og jeg skjønte at det jeg hadde tilegnet meg, fungerte for andre, og det var veldig tilfredsstillende å kunne hjelpe andre å leve av å være fulltids PT.

Etter å ha oppdaget rollen min som lærer og mentor innen salg og markedsføring for proffer innen helse og treningsbransjen, så har jeg kontinuerlig holdt meg selv oppdatert som en student av fagfeltene.

Nok om bakgrunnen min, la meg bringe deg tilbake til i dag:

Det har gått over 12 år, og siden har jeg holdt over 50 workshops med emnene salg, markedsføring og coaching for proffer i helse og treningsbransjen.

Fokuset har alltid vært: hvordan kan studentene øke inntekten sin raskest, ved å få seg flere kvalitetskunder, og bygge solide kunderelasjoner.

Jeg har vært aldri vært en “tips og triks” orientert lærer, da jeg heller har sverget til prinsipper og strategier som verktøy for å tiltrekke kunder.

Studentene mine er alt fra selvstendig næringsdrivende personlige trenere, trenere i (større og mindre) kommersielle gym, fysioterapeuter, kiropraktorer, klinikker, mindre bedrifter innen helse og trening.

Kanskje du spør deg selv, hva har dette med meg å gjøre?

Det kan ha mye med deg å gjøre, om du jobber innen helse og treningsbransjen… og du er frustrert over å sitte fast på et visst nivå med inntekten din… eller om du er overveldet over alle mulige måtene å skaffe deg flere kunder på, men likevel så finner du ikke de pålitelige metodene du trenger for å fylle kundelista… eller om du er sulten på å nå et nytt nivå, og er klar for dette…

Jeg har derfor gått inn for å utvikle noe som kan hjelpe deg på vei. Noe som går langt mer i dybden… noe som potensielt kan hjelpe øke ditt salg, effektivisere markedsføringen din, forbedre leveringen av tjenesten din til betalende kunder og potensielle kunder.

720x240 FPT Kurs

FremgangsrikPT, eller FPT er kurset som gir deg verktøyene, ferdighetene, kunnskapen og mindsetet til å lykkes med salg, markedsføring, kommunikasjon, coaching og kundelojalitet i helse og treningsbransjen.

FPT ble produsert med personlig trenere (i kommersielle og private gym) i fokus, men har vært svært verdifull for andre aktører som blant annet fysioterapeuter, kiropraktorer og manuellterapeuter (som du kan lese om senere). Selger du en-til-en tjenester innen helse og trening, så er sannsynligheten svært høy for at FPT kan være for deg.

FPT er formatert slik at det skal være nybegynner-vennlig, men samtidig inneholder det veldig mye avansert kunnskap innen de ovennevnte fagfeltene. FPT gir deg et pålitelig system å følge, for å korte ned læringsprosessen for å få deg flere kvalitetskunder, øke inntekten og bli fullbooket.

FPT går over 3 uker, og er fordelt over 3 faser og 9 moduler. I tillegg til modulene, så får du som student undervisning og oppfølging av meg over de ukene kurset dryppes. Mer om dette senere.

FPT er bygd opp slik at studentene følger en naturlig utvikling i fagfeltene salg, markedsføring, kommunikasjon, coaching og kundelojalitet.

Kurset er strukturert på følgende måte:

 • I uke/fase 1 får du tilgang til modulene:

  Fase 1 - Grunnlag

  1) Grunnleggende salg- og markedsføringspraksis

  2) Kartet for å lykkes

  3) Offline leads magi

  Du vil blant annet oppdage…

  • 3 gyldne grunnprinsipper fra verdens ledende forhandlere for optimalisering av din markedsføring og salg (Et av prinsippene er effektivt brukt i alt av salg, markedsføring, coaching, terapeutiske tjenester og forhandlinger. Selv-hjelpsguruer som Tony Robbins, Dale Carnegie og flere bruker dette prinsippet i metodikken sin for å effektivisere formidling og lærdom hos studentene sine.)
  • Hvordan du definerer en kundeprofil du kan rette markedsføringen din mot (amatører og folk som ikke vet bedre hopper over dette kritiske steget før de setter til verk markedsføringen sin. Man risikerer å sløse masse tid, penger og innsats når man driver markedsføring uten denne kritiske retningslinjen)
  • En markedsførings legendes hemmelighet til å analysere kjøperens bevissthetsnivåer og deres markedsalternativer (denne metodikken ble avslørt på 60 tallet, og er avgjørende for å forutse om et produkt eller tjeneste vil slå ann i markedet. Denne analysekunnskapen vil hjelpe deg å se hvordan du med enkle grep kan posisjonere deg og tjenestene dine i et konkurransedrevet marked)
  • Hvordan du kan selge med integritet (og få respekt og anerkjennelse av kundene dine)
  • Finn din kundes reelle motivasjon for å kjøpe dine tjenester (det essensielle finner vi under overflaten av det som foregår i ansikt-til-ansikt kommunikasjonen. Det er derfor du ikke kan stole blindt på uttalelser som «gå ned i vekt» «komme i form» og andre uttalelser basert på vage ønsker)
  • Konkrete strategier for hvordan du iverksetter de to første kritiske stegene i markedsføringstrappa. Gjør du dette riktig, i riktig setting så kan du med enkle grep…

  tiltrekke deg kjøpeklare leads

  Du får presentert 14 tidløse, pålitelige strategier for å få leads både i lokalene dine og i nærmiljøet. Mange av disse strategiene kan du enkelt tilpasse og bruke online om du ønsker det.

  Ikke verst det. I kurset kan du også finne ut av ...

  • Hva kunden din er mest opptatt av når de vurderer dine tjenester opp mot konkurrentene dine (og nei, det er ikke pris jeg snakker om)
  • Hva du må gjøre for å slippe å miste en kunde underveis i salgsprosessen (en advarsel: om du ikke bryr deg om dette, kan du likså godt ta en 200-lapp og brenne den. Såpass mye bør det svi å ikke gjøre dette ordentlig…)
  • Den utrolig enkle strategien leger og andre dyktige konsulenter bruker for å «selge deg» på sine løsninger, som du kan utnytte når du skal utføre dine salg på en proff måte (Det kan påstås at denne effektive tilnærmingen er prima for å selge tjenester som fysioterapi, kiropraktikk og andre behandlingsrettede tjenester, denne brukes av proffe PTer hele tiden)
  • Eksakt hva du skal gjøre for å få kontaktinformasjonen til folk som du vil rekruttere som kunder i ditt treningsstudio
  • Kritiske tabber å unngå når du starter samtaler med potensielle leads (gjør en av disse, så vil du aldri klare å lande dem som kunder)

  Og mye mye mer.

 • I uke/fase 2 får du tilgang til modulene:

  Fase 2 - Erverv

  4) Book avtalen

  5) Demonstrer tjenestene dine som en mester

  6) Få avtalen signert

  Her vil du blant annet oppdage…

  ·       Hva du skal fokusere på i presentasjonen din når du selger tjenestene dine til andre virksomheter
  ·       Hvordan du kan utnytte konsultasjonen av kunden din som den ultimate demonstrasjonen av tjenestene dine (demonstrasjon er en av de mest innflytelsesrike elementene i en presentasjon. Se på TV-shop som viser kniver som kutter gjennom trær og hermetikkbokser, og gjør det udiskutabelt hva kniven er i stand til å gjøre på kjøkkenet. Demonstrasjon viser de ekstreme fordelene av tjenestene dine, samt eliminerer innvendinger før de i det hele tatt dukker opp)
  ·       En 8-delers anamnese som ikke bare kvalifiserer, men også viser din kunde at du tar dem seriøst og bryr deg om dem (denne omfattende prosessen har tatt mange år å utvikle. Den har vist gang på gang å være ekstremt nyttig for å rekruttere lojale kunder man kan beholde i mange år. Det har vært studenter som har økt salget sitt betraktelig kun på å støtte seg på denne delen av prosessen)
  ·       Hvordan avdekke klientens ambisjoner og bruke dem som salgsargumenter (gjør du dette grundig, kan dette også hjelpe deg å få denne kunden til å rekrutterer flere kunder for deg)
  ·       Et kritisk, essensielt element fra krise og gisselforhandlinger (utviklet av en av tidenes mest anerkjente forhandlere, som har deltatt og veiledet FBI, og store selskaper i milliardklassen i å lande avtaler) du kan bruke for å gi den potensielle kunden mer ro i kjøpsprosessen.

  Dette er viktig.

  I motsetning til hva de aller fleste salgslærerne på feltet lærer deg, så er dette ikke en «teknikk» for å få mange «ja»-er i salgsprosessen.

  Dette er viktig når det er snakk om…

  ditt første møte med kunden
  når du forsøker å booke en avtale med kunden
  underveis i konsultasjonen (der ditt formål er å lande kunden)
  til og med når dette er en betalende, fast, lojal kunde og du må ta et re-salg

  Kundene dine vil merke det på deg om du selger på en etisk måte, eller om du prøver å finte dem inn med triks og malplasserte teknikker.

  Det du vil oppdage her er et meget kontra-intuitivt element som fungerer som et slags usynlig sikkerhetsnettet (for kunden din) som igjen kan være avgjørende for om kunden tørr å investere i dyrere tjenester fra deg.

  Mer om dette i Demonstrer tjenestene dine som en mester modulen.

  La oss gå videre med å oppdage enda mer av det spenstig innholdet i kurset:

  • Hvorfor du ikke bare kan støtte deg på overflatiske grunner for hvorfor de vil kjøpe (klarer du å knekke denne koden så er du er enormt steg nærmere salget)
  • Hvordan vise kundene dine fremgang, slik at de fortsetter å investere i tjenestene dine (vis dem konkrete tall og utvikling. I tillegg får de det de trenger for å få «bragging-rights» til å skryte av å bruke tjenestene dine)
  • Closing er ikke manipulasjon eller smooth pitching, men for å tjene en kvalifisert kunde med våre tjenester (gjør dette riktig, så vil kundene takke deg for at du endelig kan hjelpe dem med deres utfordringer). Vi viser deg en 5-fasers prosedyre som gjør det naturlig og smidig å signere avtalen med kunden.

  La oss se litt nærmere hvorfor dette er viktig.

  Closing er den delen av salgsprosessen som kan føles som en berg og dalbane tur. Mange forblir passive, trekker seg tilbake og overlater kunden å ta ansvaret for om det blir et salg eller ikke.

  Dette er en stor tabbe.

  Nei, du skal ikke være pushy.
  Nei, du skal ikke selge til noen du ikke kan løse problemene til.
  Nei, du skal ikke selge noen noe de oppriktig ikke trenger.

  Men om du har kvalifisert kunden... og de innfrir kriteriene for kjøpe-klare kunder:

  1. De trenger det du tilbyr…
  2. De vil ha det du tilbyr…
  3. De har råd til det du tilbyr...

  Så har du et ansvar i å levere dette til dem. Hvorfor er du ellers i business?

  Her vil du finne en prosedyre som hjelper deg å ta en kjøpe-klar kunde gjennom 5 sømløse faser som hjelper dere å lande en avtale på et elegant vis.

  Mer om dette i Få avtalen signert-modulen.

  Videre vil du oppdage flere hemmeligheter i kurset som dette:

  • 2 skuddsikre pris-presentasjonsstrategier som lett kan skreddersys etter kundens behov (og samtidig rettferdiggjøre dem for å bruke mer penger enn de hadde tenkt forut)
  • Hva du ALDRI skal gjøre på slutten av salgsprosessen (gjør dette, og si sayonara til potensielle kunder)

  Og mye mye mer…

 • Oct 31, 2021

  I uke/fase 3 får du tilgang til modulene:

  Fase 3 - Lever og repeter

  7) Optimal levering av tjenesten din

  8) Hopp på penge-trampolinen

  9) Implementering

  Her vil du oppdage:

  • To ting coaching ikke er ment for å brukes til (en av disse er etter min mening umoralsk. I tillegg, dersom du tyr til dette kan du faktisk havne i trøbbel med myndighetene)
  • Avanserte coaching-verktøy for å levere høyest mulig service til kundene dine (dette vil også hjelpe deg med å få dem de resultatene de ønsker, og være forpliktet til prosessen)
  • Hvordan du kan hjelpe kunden din å avdekke svakheter, for å utbedre feil på en prima-pedagogisk måte
  • Verdifulle prinsipper og strategier innen coaching som hjelper deg å hjelpe kunden din med å nå sine mål.

  La oss ta en kort pause, og snakke mer om dette:

  Jeg snakker ikke om klisje-rådene kundene dine selv kan lese seg opp på nettaviser og agurk-nyhetsseksjonen, i innleggene av en facebookgruppe, eller hvordan kunden din kan få kontakt med rompa med strikk-øvelser de lærer av en ivrig blogger på Instagram. Nei, her snakker vi om 20 solide prinsipper og strategier som hjelper deg å få kunden din i riktig retning, samt få massiv verdi av å investere i tjenestene dine.

  Blant disse, vil du oppdage…

  hvordan du får kunden din til å forplikte seg til opplegget sitt.
  Dette er en big deal (faktisk så er det her de fleste som driver med en-til-en tjenester innen helse og treningsbransjen bommer).

  Dette er mer enn et coaching-verktøy. Faktisk så kan det sies å gjenspeile en viktig egenskap hos kunden din. PTene som velger å overse dette sitter ofte igjen med vanskelige kunder, som igjen ikke gjør sin del av arbeidet for å lykkes. Dette er kjempefrustrerende for begge parter.

  Denne kan du også bruke som et kvalifiseringsverktøy når du markedsfører deg slik at du tidlig oppdager hvem du bør dumpe som potensielle kunder, og du tiltrekke kunder det er en fryd å jobbe med.

  Mer om dette i Optimal levering av tjenesten din -modulen.

  La oss fortsette. Videre vil du oppdage:

  • Det hemmelige trekket naturlig karismatiske mennesker har, og hvordan du kan bruke dette til å krydre kommunikasjonen din. Det er viktig å påpeke noe her. Gjør du dette galt, så kan du ende med å fremstå som kjedelig og umotiverer kundene dine.
  • Hvorfor du sjeldent eller aldri bør ta business-råd fra akademikere på fastlønn (ikke bare kan de gi skadelige råd, de kan gi deg råd som er direkte ødeleggende for at du kan lykkes i det private markedet)
  • Et mindset å ha før man i det hele tatt har skaffet seg kunden (som kan vise seg å bli nøkkelen til å slippe å jage etter kunder)
  • 3 kritiske punkter du må levere på med tjenestene dine for å få lojale, fornøyde kunder.

  Før vi går videre, er jeg nødt til å utdype mer her…

  Vi lever ikke lenger i en tid der det holder med å levere det kunden betaler for, for å beholde kunden som en lojal kunde. De fleste fniser av bruktbilselgernes eller bank-rådgivernes argumenter for å kjøpeslå lojalitet ved å kun levere det man betaler for.

  En annen side av dette er å levere kunden det de forventer (og nei, det er ikke det samme som å levere det de betaler for). Kundens krav til hva de forventer, er faktisk enda viktigere enn noensinne, fordi i en tid som nå med raske, drastiske endringer, så trenger kunden å vite at de får det de forventer.

  Den siste delen av dette er det som har gjort de største aktørene til de største. Disney hadde aldri blitt Disney uten dette, Apple (spesielt under ledelsen av Steve Jobs) skjønte dette og etablerte seg på toppen av de største selskapene i verden med dette virkemiddelet, og Marvel skaperen Stan Lee spilte på dette da han lanserte best-selgende tittel på rams (som brukes til å lage blockbuster etter blockbuster film mange år etter han døde).

  Denne siste delen er en av de mektigste virkemidlene som ankrer kundelojalitet hos kundene dine. Du finner dette i Hopp på penge-trampolinen modulen.

  La oss se videre på andre mysterier fra kurset:

  • En overraskende enkel ting du kan gjøre, som du enkelt kan tjene mer på ved å tilby tjenestene dine til eksisterende kunder (dette er oversett av mange, men når du skjønner dette, vil du enkelt kunne selge kunden din enda mer produkter og tjenester)
  • Folk flest hater å bytte ut noe som fungerer (her er hvordan du kan etisk utnytte dette for å beholde dem som kunder enda lengre)
  • 2 forutsigbare metoder for hvordan du kan rekruttere gode kunder fra dine allerede fornøyde kunder (gjør du dette riktig, så eliminerer du masse frustrasjon, penger på annonser, ringe kjipe folk og mase om å få avtaler. Faktisk så kan du bruke din fornøyde kunde til å gjøre den tunge løftingen for deg, og hjelpe deg å sikre en ny kunde)
  • Kritiske suksessfaktorer som hjelper deg å takle motgang, og vinne i karrieren som PT (eller annen profesjonell i helse og treningsbransjen). Disse hjelper deg å utvikle essensielle egenskaper du trenger for å lykkes som PT i det lange løp…

  Gode nyheter:

  Disse egenskaper kan virke å være iboende hos noen av oss. Men faktum er at de kan utvikles med riktig praksis. I kurset vil du se hvordan.

Ikke nok med det.

I tillegg til disse 9 grunn-modulene, har jeg en overraskelse til deg.

For å kunne nå til flest mulig potensielle kunder, er du kanskje interessert i å få mest mulig ut av diverse medier for å oppnå dette. Jeg har skreddersydd deg en bonusmodul som handler om hvordan du kan lage attraktivt innhold for å tiltrekke deg mange, potensielle kunder og leads.

Disse kan du bruke på alle sosiale medier, til å skrive gode leads-tiltrekkende annonser, og for å markedsføre deg offline. Du kan også bruke det du lærer her til å lage deg selv info-produkter, kurs, presentasjoner, innlegg og artikler på aviser og nyhetsbrev og mer. Modulen inneholder konkret teori og strategi, ikke sånn Gary-Vee-fanboy-hype som "gi dem verdi» svada som ikke gir noen mening.

Gled deg, for jeg har følgende bonus for deg:

Magiske oppdagelser i bonusmodulen er blant annet…

Hvordan du kan lage innhold som tiltrekker potensielle kunder (merk, jeg snakker om kunder, ikke følgere og likes-kåte tilhengere. Dette handler om å tjene penger, ikke være populær)

Pakk inn innholdet ditt som tips, underholdning og lær de potensielle kundene hva de kan gjøre på egenhånd for å løse sine utfordringer (sjarmen med denne tilnærmingen er at innholdet ditt får høy verdi og anseelse, og vil jobbe som en «reklame» som ikke oppfattes som en reklame for dine tjenester)

Den Oscarvinnende, prestisjefulle direktøren og skuespilleren Mel Gibsons magiske oppskrift for å lage engasjerende, gripende og verdifullt innhold (leksjonen her er alene kanskje verdt hele kursinnmeldingen. Du vil lære en så unik, men ekstremt tiltalende metode å lage innhold på, som kan score deg massive mengder med kunder)

Hva du kan lære og bruke umiddelbart fra Hollywood til å skape underholdende, dramatisk, og engasjerende innhold som kan tiltrekke deg massive mengder med kunder (faktisk så er lærdommen her om M.A.P. så essensiell, at du kan overføre det til nesten alle fora der du snakker med intensjonen om å skape innflytelse. Faktisk så var dette en av hemmelighetene til at Seinfeld var en kassasuksess av en tv-serie i et ti-år)

En enkel oppskrift for hvordan du kan tilpasse materialet ditt til publikummet du skal presentere for (gjør dette riktig, så er du på den sikre siden)

Michael Jordan teknikken (som også Kobe Bryant brukte) for å forbedre prestasjoner

Du kanskje lurer på: hva har dette med å lage innhold for å tiltrekke flere kunder?

Vel… alt.

Faktisk. Dette kan fort være nøkkelen du trenger til å lage mer innhold som profilerer deg, markedsfører deg unikt, for å produsere bonuser til produkter du allerede selger, du forbedrer prestasjonene dine (nesten umiddelbart).

Du kan faktisk bruke denne teknikken umiddelbart etter å ha fått den i bonusmodulen Online Leads Magi.

Vi er ikke ferdig.

Videre vil du oppdager disse hemmelighetene i bonusmodulen:

Hva du bør tenke på (og unngå) før du bruker mye tid og innsats på sosiale medier for å skaffe deg kunder (følger du disse enkle rådene, vil du få økt eksponering og bli ansett som relevant)

Hva slags stødige plattformer du bør fokusere på å bygge opp (bommer du her, risikerer du ikke bare å kaste bort mye tid og penger, men du risikerer å miste alt over natta om du lar innsatsen din dikteres av 3. parters algoritmer)

En over 100 år gammel disiplin som brukes fortsatt den dag i dag for å selge milliarder av produkter og tjenester, verden over (faktisk, som du vil oppdage i leksjonen, så kan man nesten ikke selge noen ting som helst uten denne disiplinen - lær deg å bruke dette, så vil du kunne øke responsen med markedsføringen din vesentlig. Nesten umiddelbart). Dette hjelper det med å lage appellerende innhold som…

Bygger KLT faktoren som er et must før de FAKTISK kjøper, når de kjøper tjenestene dine… Hvordan du kan formattere innholdet ditt for å få maksimum respons på det du har produsert… De dominante elementene og prinsippene innen design du kan bruke for å forsterke innholdet ditt og styrke meldingen din… 13 populære temaer til innhold du kan poste «permanent» på populære sosiale medier, bloggen din, og andre medium for å tiltrekke flere kunder… Hvordan du kan legge opp uken din, for å distribuere relevant innhold til følgerne dine, og dermed øke muligheten din for å kapre flere potensielle kunder… Hvorfor du ikke bør falle for all den «markedsfør deg kun på sosialer medier» gimmickene influencere bruker, og hva du heller bør fokusere på…

Ikke verst eller hva?

Bonusmodulen alene kunne vært et eget kurs - du får det inkludert som et bonus for å investere i FPT-kurset.

Men du.

Vent nå litt.

Vi er ikke ferdig ennå.

Sa jeg kun en overraskelse?

La meg toppe dette med enda en til…

Når man driver med salg og promotering av egne tjenester, så kan man møte på motstand i form av avvisninger og innvendinger (faktisk så er ofte dette grunnen til at folk holder igjen fra å virkelig trå til med å vokse bedriften sin). Disse potensielt ubehagelige opplevelsene trenger ikke å bety at det er over, og at salget er tapt - de kan heller være tegn på at den potensielle kunden virkelig vil ha det du selger dem - men noe holder dem igjen.

For at du skal være best mulig rustet for dette, har jeg laget en verdifull modul for deg for nettopp dette…

I uke 2 åpner jeg følgende bonus for deg:

Her vil du blant annet oppdage…

Forstå forskjellen på avvisninger og innvendinger (og hvorfor dette er viktig)

Hvorfor dukker de opp? (forstå dette, og du vil være i stand til å håndtere motstanden når du møter den, og i stedet for å miste en potensiell kunde så kan du snu det hele til å få en lojal kunde)

Et lead avviser deg? Her har du to enkle metodikker for å snu denne motstanden til salgsargumenter

En 3-stegs metodikk for å løse 90% av alle innvendingene du kan få underveis i salgsprosessen din

Et par ting som er greie å vite…

Metodikken er utviklet over flere år, den er så enkel å huske og bruke, så du får en smidig måte å håndtere innvendinger. Metodikken åpner for at du som selgende part kan selge uten å bekymre deg for å noe annet enn å ønske å hjelpe den kommende kunden. Du kan i enkelte tilfeller høflig insistere uten å bli ansett som pågående, og kunden din vil takke det for dette.

Høres dette bra ut?

La oss fortsette:

Du vil lære en 2-4 ords-teknikk som er så enkel å bruke på kvalifiserte, men nølende kunder, som vil tjene dere begge godt (den er så nonchalant at du vil ikke trenge å stresse med å huske en komplisert regle)

En annen effektiv innvendingsødelegger (som virker på de fleste innvendinger) som er så enkel og elegant å bruke at du nesten ikke kan bruke den feil (du vil verken trenge et manus eller å pugge for å bruke denne)

Scenario-spesifikk metodikk for å håndtere innvendinger som «jeg må tenkte på det», «jeg kan gjøre det selv» og utallige pris-relaterte innvendinger (faktisk så er pris-innvendinger såpass avskrekkende at mange, i frykt får å ikke håndtere disse, avstår fra å gi kunden et passende tilbud. Her har du konkrete steg for hvordan du håndterer dette)

Hva du kan gjøre hvis du får avvisningen/innvendingen "Jeg har ikke råd" (gjør dette riktig, og du kan snu lykken senere, og få dem inn som kunde likevel)

Vær forberedt: Hvordan funnene du gjør i konsultasjonstrinnet av prosessen kan være en indikasjon på innvendinger (noen av disse bør være alarmerende nok til at du dropper å forsøke å selge til vedkommende). I tillegg vil du se…

Hvordan du kan håndtere negative kommentarer, avvisninger og innvendinger når du jobber aktivt med å skaffe deg flere kunder… Viktige mindsets for å håndtere avvisninger og innvendinger… Et unikt mulighetsvindu som åpner seg ved enkelte avvisninger… Sannheten om hva innvendinger er, og hvordan man håndterer dem effektivt når de dukker opp… Hvordan snu spillet til din fordel når du arbeider med avslag og innvendinger…

*Pust ut*

Ok, hvis ikke jeg har klart å vekke interessen din innen nå, så kan du likså godt finne på noe annet å gjøre – da er dette definitivt ikke for deg.

Derimot, hvis du er interessert:

Du får 9 grunn-moduler, pluss 2 bonusmoduler, fordelt over 125 leksjoner.

Modulene blir åpnet med drypp-funksjon, slik at du får ukens moduler åpnet i starten av uken du befinner deg i.

FPT kursets lengde er på nesten 17 timer med undervisning, og du får oppgaver underveis for å implementere kunnskapen. Husk: ingen handling, ingen forbedring.

De ukene kurset dryppes, vil du få ukentlige oppfølgings-eposter som skal hjelpe deg å få svar på spørsmål og relevante problemstillinger som dukker opp.

FPT-kurset blir levert på portalen til fremgangsrikpt.com. Du får mer informasjon om portalen, dersom du investerer i kurset. Du får enkelt tilgang til portalen på pc/mac eller mobiltelefonen din.

Jeg håper dette virker tiltalende, fordi svært mange studenter har fått enorm stor nytte av å ha vært på kurs tidligere.

Kanskje du tenker:

"Jeg kan ikke få flere kunder. Jeg jobber i en privat klinikk eller gym uten medlemsmasse."

Les hva Andrew erfarte etter å ha vært på workshop med meg:

«Cristians workshop var katalysatoren for suksessen til bedriften min. Da jeg flyttet fra en kommersiell gym til en privat gym, gav Cristian meg verktøyene jeg trengte for å lykkes.

Han holdt meg ansvarlig, og det gav meg drivet til å få meg langt flere kunder enn det jeg trodde mulig i et nytt miljø.

Cristian lærer en etisk måte å selge på. Han liker ikke manipulative, sleipe triks for å vokse bedriften. Cristian vil vise deg de riktige strategiene som passer deg for å skaffe deg den riktige type kunde.

Cristian har fulgt meg opp, selv etter kurset. Han er opptatt av at jeg skal lykkes, og gir meg verdifulle oppdateringer på hva som fungerer nå, og hvordan dette kan hjelpe meg i mitt tilfelle.

Cristian leverer over all forventning!»

 

Andrew Morrow - personlig trener, grunnlegger av Strong Dad Project

Andrewmorrow.net

Eller så kan det hende du har andre tanker som:

"Jeg har en klinikk og driver min egen praksis, jeg kan ikke se hvordan dette er for meg"

Hør hva en god venn av meg sier, han er en seriegründer innen helsebransjen ...

«Jeg er en seriegründer i treningsbransjen. Jeg vet viktigheten av å ha de beste på min side når det gjelder markedsføringen og business strategien min. Vi er en seriøs aktør i et marked med høy konkurranse. For å være seriøs, og for å kunne vokse og utvikle seg, trenger du er strategisk lærer. Det er kritisk for bedriften din. I min bok finnes det ingen bedre enn Cristian.

Da jeg startet i feltet i 2010 før jeg var ferdigutdannet fysioterapeut, startet jeg min første bedrift uten forutgående kunnskap eller erfaring. Takk til planen vi satte sammen med Cristian, gjorde jeg det svært godt. Cristian satte seg ned med meg og spurte meg om målene mine, drømmene mine og formålet med bedriften min. Han lyttet og samlet informasjonen, så la han frem en plan basert på det han viste jeg måtte gjøre. Stegene jeg måtte ta var klare for meg.

Han fikk noe som virket langt fremme i tid til å føles oppnåelig, og det var både enkelt, morsomt og intuitivt for meg å følge.

Andre folk og medstudenter jeg snakket med sa det ville ta meg 3-5 år før jeg kunne regne med å ha en gående bedrift. Det tok meg mindre enn 3 måneder, og dagene mine var fullbooket. Plutselig måtte jeg finne meg et større lokale, og ansette.

Etterhvert som teamet mitt, og bedriften min har vokst, har tiden forandret seg. Metodene for hvordan man når markedet har endret seg. Spesielt nå med sosiale medier og flere konkurrenter så er det viktig å være på ballen.

Cristian har holdt meg kontinuerlig oppdatert med den mest relevante kunnskapen for at jeg har kunnet stadig vokse bedriftene mine. Og ikke minst, hvordan å beholde gode kunder.

Jeg har fått svært god hjelp til å lage det beste innholdet. Samtidig så føler jeg at jeg har fått mer sinnsro, da jeg har sluppet å bekymre meg for markedsføring eller strategi. Jeg foretrekker å fokusere på den daglige driften av bedriften min, og utvikle meg som en profesjonell yrkesutøver. Kunnskapen er min er min høyeste prioritering.

Hvert år hyrer jeg Cristians tjenester for meg og mine ansatte. Cristian gir oss alltid underholdende og engasjerende presentasjoner og workshops. Han følger opp teamet. Jeg får alltid en enorm avkastning på det vi investerer i hans tjenester. Det er både tilfredsstillende til behovene teamet har, og de sitter igjen med motivasjon og handlekraft. Jeg føler jeg alltid får hvertfall 10 ganger verdien av det jeg legger i å få Cristian inn.

Jeg anbefaler på det sterkeste Cristians tjenester til ambisiøse gym og klinikk eiere. Det er verdt det om du ønsker å leve av lidenskapen din, hvis det er å tjene kunder i helse og treningsbransjen. Lær av den beste.»

 

Finn-Tore Bjørnsand, serie-gründer, fysioterapeut og personlig trener

 www.muskelklinikken.no

FPT kurset du kan investere i inneholder 11 moduler, fordelt over 125 leksjoner. Kurset er allerede pakket inn med nesten 17 timer med leksjoner. Kurset viser deg veien fra a til å hvordan du skaffer deg leads og kunder, beholder dem, samtidig som du lærer måter å selge kundene dine enda mer produkter og tjenester.

Kurset har en verdi på minimum 30000,-. Andre aktører tar det samme for et helgekurs som har kortere varighet, og du kun får sett innholdet en gang, og tatt de notatene du får med deg i farta. Her får du tilgang til å se innholdet i kurset igjen og igjen, når du skulle ha behov for det.

Bare de 2 verdifulle bonusmoduler som skal hjelpe deg på veien til å lykkes kan man argumentere å ha minimum 6000,- i verdi.

Skulle jeg presentert kursets innhold som en 2-dagers workshop (10 timer med innhold), ville det vært en minimums investering på 15000,-. Jeg måtte lagt på 7500,- for en ekstra dags læring og leksjoner for å nå FPT-kursets innholdsmengde. Da ville du kun fått med deg leksjonene og notatene du fikk med deg fra de tre dagene, uten mulighet for å se reprisen av leksjonene.

Du får beholde tilgangen til FPT-kurset i 6 måneder inkludert (verdi 6000,-), etter å ha betalt for kursavgiften din. (Merk deg at andre kurs, får du kun med deg en leksjon, en gang, og det er det.) Her får du repetert og få grundig gjennomgang av materialet.

Etter de 6 månedene kan du betale en vedlikeholdssum på 1000 kroner måneden for å beholde tilgang til kurset.

Husk at du får tilgang til alle disse modulene:

Fase 1 – Grunnlag
1) Grunnleggende salg- og markedsføringspraksis
2) Kartet for å lykkes
3) Offline leads magi

Fase 2 – Erverv
4) Book avtalen
5) Demonstrer tjenestene dine som en mester
6) Få avtalen signert

Fase 3 – Lever og repeter
7) Optimal levering av tjenesten din
8) Hopp på penge-trampolinen
9) Implementering

Samt bonusmodulene:
Online leads magi
Møt motstand med makt

Viktigst av alt, så får du en coaching og veiledning i form av epost-korrespondanser med kursholder de ukene kurset dryppes. Denne epost-coachingen vil hjelpe deg å ta tak i utfordringene du møter på, og du får muligheten til å stille spørsmål for å få oppklaring i dine problemstillinger.

Andre opplæringsinstitusjoner tar ofte mer penger, og gir mindre innhold og oppfølging. Jeg husker jeg en gang i fortiden betalte nesten 6000,- for en workshop som varte i 3 timer, og jeg fikk ikke engang lov til å ta notater, på grunn av kursholderens frykt for å bli kopiert av konkurrentene. En annen gang betalte jeg nesten 40000 for en 8 timers workshop, og alt jeg fikk med meg var en perm med kopier av noen få ark.

Oppsummert er verdigrunnlaget for kurset:

  • Kursets 9 grunn-moduler, minimum 30000,-
  • Bonusmodulene 2 stk, minimum 6000,-
  • Vedlikeholdssum for medlemskap i portalen (i 6 måneder du får ha tilgang) 6000,-
  • Pris for en 3 dagers workshop 22500,-
  • Pris for epost-oppfølging 15000,-

   Samlet verdi for alt kommer på minimum 79500,-

Jeg kommer ikke til å ta 79500 for kurset.

Jeg kunne enkelt rettferdiggjort å ta halvparten på cirka 39750,-, og du hadde fått en god avtale.

DIN INVESTERING FOR Å MELDE DEG PÅ KURSET

ENGANGSBETALING

ENGANGSBETALING: Din investering om du betaler fullpris for kurset betaler du 30000,- engangssum. DU SPARER 5000,- fra delbetalingsvarianten under.

Du betaler ikke 39750,- men 30000,- kroner
DELBETALING

Dersom du vil ha det en mer overkommelig nedbetaling, kan du investere i delbetalings varianten på 2 x 17500, totalt 35000,-. Da betaler du 17500,- med en gang, for så betale 17500,- 30 dager senere.

Du betaler ikke 39750,- men 17500,- i dag, og 17500 om 30 dager, totalt 35000,- kroner.

KURSET ER IKKE ÅPENT FOR INNRULLERING FOR ØYEBLIKKET.

Etter å ha betalt kursavgiften, vil du motta instruksjonene for å få tilgang til portalen og kurset.

Advarsel:

Dette er ikke et kurs for late, initiativløse, umotiverte, useriøse folk. Dette er ikke et kurs du investerer i for å se ann om du i det hele tatt vil bruke det du lærer. Dette er for seriøse studenter som ønsker å heve nivået sitt, inntekten sin, som også er villige til å gjøre det som kreves for å nå dette. Kurset er nybegynner-vennlig, så det er ikke et krav om at du må ha jobbet i mange år for å få nytte av det.

Hvis du ikke betrakter deg som en seriøs PT, Fysio, Kiropraktor, bedriftseier eller entreprenør innen helse og treningsbransjen, så gjør oss begge en tjeneste, og avstå fra å investere i kurset.

Om du ikke kan dedikere disse neste 3 ukene til å gå gjennom kurset som en seriøs student, og tilegne deg kritisk kompetanse som kan berøre deg og karrieren den, så la vær å meld deg på.

Advarsel over.

Jeg kan ikke, og vil aldri gi noen form for garantier for hva folk kan tjene. Den enkeltes motivasjon, erfaring, kunnskap, produkter, tjenester og tilbud, samt personlige egenskaper som initiativ, disiplin og vilje vil alltid være faktorer utenfor kursets og kursholderens domene å kunne gi noen innflytelse. Alt som er nevnt i artikkelen er eksempler på tilbakemeldinger som studenter har meddelt til meg, som jeg gjengir i god tro.

Din investering er dekket av gjeldende lovverk, les mer om dette under kjøpsbetingelsene.

I tillegg så vil jeg gjøre følgende for seriøse studenter. Dersom du gir kurset et oppriktig forsøk, og du gjør alle oppgavene i kurset og følger strategiene slik de er lagt frem i kurset, så vil jeg gi deg hele 30 dager etter kjøpsdato til å melde om dette ikke skulle være for deg. Gå gjennom kurset, delta aktivt i epost-coachingen du får ukentlig, ta notater og iverksett nye grep. Om ikke kurset hjelper deg å øke salget ditt, effektivisere markedsføringen din, forbedre coachingen og kommunikasjonen din med betalende og potensielle kunder, så vil jeg ikke ha pengene dine.

Vis meg at du har gitt kurset et ærlig forsøk. Dersom ikke kurset har gitt deg verktøyene, ferdighetene, kunnskapen og mindsetet til å lykkes med salg, markedsføring, kommunikasjon, coaching og kundelojalitet som profesjonell i helse og treningsbransjen, send en mail, så vil du få refundert hele kursavgiften innen 30 dager etter investeringen din. Du må vise til aktiv deltagelse og dokumentere implementering, for at garantien er gjeldende (slik beskrevet under kjøpsbetingelsene).

Jeg har lang og god erfaring med studenter som har brukt materialet mitt til å fylle kundelista, og få mange kvalitetskunder, og er sikker på at dette er en god investering for deg, dersom du er seriøs, og er villig til å legge arbeid og innsats i karrieren din.

Jeg gjentar fra advarselen: er du ikke seriøs og villig til å legge innsats i dette, så la vær å invester, da dette kurset ikke er for deg.

Nå er det på tide å velge hva som blir det neste steget for deg og din bedrifts fremtid.

Du kan velge å ta steget med å ta ansvar, og iverksette et nytt initiativ, eller så kan du sette deg ned og drifte.

Apropos drifting, Napoleon Hill (den legendariske forfatteren til selv-utviklingsbibelen «Think and Grow Rich») pekte ut i «Outwitting the Devil» drifting til å være en av hovedårsakene for at folk ikke når sine mål i livet.

Bare ved å ha lest innholdet om kurset kan sko deg til en ny og bedre hverdag for deg og bedriften din, mens late, uinspirerte, umotiverte pter bruker dagene sine på å vente på neste mulighet, drikke kaffe og tygge på overprisede proteinbarer.

En av de mer bemerkelsesverdige egenskapene til vinnere, er at de tar ansvar og forsetter å jobbe for å oppnå sine mål, mens andre sitter på rompa (og klager på at ting ikke er rettferdige) og drifter. Vinnere forsetter å markedsføre seg og tjenestene sine (til tross for at hverdagen er utfordrende), og levere tjenestene sine til betalende, lojale kunder.

Det er på tide å være seriøs, og ta en beslutning.

Du kan velge å investere i deg selv, velge å forbedre deg og proaktivt skape den fremtiden du ønsker å ha, eller så kan du velge å fortsette å gjøre ting som de gjøres nå, og håndtere ting slik de utarter seg.

Uansett hva du velger, spørsmålet som gjenstår: Hva vil du gjøre?

Dersom du velger å ta en beslutning om å bli med på kurset, og investere i din og din bedrift sin fremtid, så følg instruksen under, og du vil bli innrullert i kurset.

Vi ses på innsiden!

Fremad,

Cristian Riveros

* VED Å FYLLE SKJEMAET OG GJENNOMFØRE KJØPET GODTAR DU KJØPSBETINGELSENE, OG ERKLÆRER DEG INNFORSTÅTT MED PERSONVERNERKLÆRINGEN OG ANSVARSFRASKRIVELSEN.

Husk, du får FPT kurset som inneholder 11 moduler, pluss 2 bonusmoduler, fordelt over 125 leksjoner. Mens kurset pågår, har du en ukentlig coaching gruppetime for å få tett oppfølging og bli holdt ansvarlig for progresjonen i din utvikling. Du har tilgang til kurset i 6 måneder.

Er du fortsatt usikker, les hva en tidligere student hadde å si etter å ha deltatt på en workshop med meg:

«Da jeg etablerte meg som fysioterapeut i det private markedet i Oslo, kjente jeg verken noen, og jeg var usikker på om jeg kom til å overleve lenge i den situasjonen. Jeg hadde tillit til min kunnskap og erfaring, men det frustrerte meg at jeg ikke fikk til å bruke det med kunder. Hvorfor ikke? Jo, fordi ingen visste om tjenestene mine. Etter noen måneder, innså jeg at jeg trengte hjelp med salg og markedsføring.

Cristian ble anbefalt til meg. Første møtet var hyggelig og behagelig. Jeg fikk igjen gnisten, og håpet. Jeg meldte meg på et intensivt kurs med han. Vi gikk gjennom en klar struktur, en pålitelig metodikk og en enkel måte å få dette implementert. Fra første dagen jeg var på jobb igjen, klarte jeg å selge 20 avtaler umiddelbart. Under en måned senere, var timeplanen min nesten fullbooket. Jeg er veldig fornøyd med dette!

Jobber du i det private markedet? Føler du deg usikker på salg og markedsføring? Kunne du trengt flere kunder? Kontakt Cristian. Han vil sette seg inn i din situasjon, og veilede deg. Du vil sitte igjen med selvtillit og en klar plan for hvordan du kan nå dine mål.

Selvsagt, du må gjøre jobben selv. Cristian lærer deg hvordan, og følger deg opp, og gir deg mange råd.

Jeg kan på det sterkeste anbefale Cristian. Han er en mester på salg og markedsføring, og vil guide deg til å nå dine mål.»

 

Robert Carlier, Fysioterapeut

Det er på tide å ta en beslutning.

Du kan velge å investere i deg selv, velge å forbedre deg og proaktivt skape den fremtiden du ønsker å ha, eller så kan du velge å fortsette å gjøre ting som de gjøres nå, og håndtere ting slik de utarter seg.

Uansett hva du velger, spørsmålet som gjenstår: Hva vil du gjøre?

Dersom du velger å ta en beslutning om å bli med på kurset, og investere i din og din bedrift sin fremtid, så følg instruksen under, og du vil bli innrullert i kurset.

Vi ses på innsiden!

Cristian

KURSET ER IKKE ÅPENT FOR INNRULLERING FOR ØYEBLIKKET.

Skroll til toppen