https://fremgangsrikpt.b-cdn.net/wp-content/uploads/2022/03/cropped-fpt-2-512x512-1.png

FremgangsrikPT, eller FPT er kurset som gir deg verktøyene, ferdighetene, kunnskapen og mindsetet til å lykkes med salg, markedsføring, kommunikasjon, coaching og kundelojalitet i helse og treningsbransjen.

FPT ble produsert med personlig trenere (i kommersielle og private gym) i fokus, men har vært svært verdifull for andre aktører som blant annet fysioterapeuter, kiropraktorer og manuellterapeuter (som du kan lese om senere). Selger du en-til-en tjenester innen helse og trening, så er sannsynligheten svært høy for at FPT kan være for deg.

FPT er formattert slik at det skal være nybegynner-vennlig, men samtidig inneholder det veldig mye avansert kunnskap innen de overnevnte fagfeltene. FPT gir deg et pålitelig system å følge, for å korte ned læringsprosessen for å få deg flere kunder, og bli fullbooket.

FPT går over 3 uker, og er fordelt over 9 moduler. I tillegg til modulene, så får du som student undervisning og oppfølging av kursholder over de ukene kurset dryppes.

FPT er bygd opp slik at studentene følger en naturlig utvikling i fagfeltene salg, markedsføring, kommunikasjon, coaching og kundelojalitet.

Mer om hvordan kurset er strukturert:

I kurset får du tilgang til følgende moduler:

 

Fase 1 - Grunnlag
Introduksjon og agenda for kurset
Grunnleggende salg og markedsføringspraksis
Kartet for å lykkes
Offline leads magi

Fase 2 - Erverv
Book avtalen
Demonstrer tjenestene dine som en mester
Få avtalen signert

Fase 3 - Lever og Repeter
Optimal levering av tjenestene dine
Hopp på penge-trampolinen
Implementering

Noen av hemmelighetene i som avsløres i FPT-kursets leksjoner...

3 gyldne grunnprinsipper fra verdens ledende forhandlere for optimalisering av din markedsføring og salg (Et av prinsippene er effektivt brukt i alt av salg, markedsføring, coaching, terapeutiske tjenester og forhandlinger. Selv-hjelpsguruer som Tony Robbins, Dale Carnegie og flere bruker dette prinsippet i metodikken sin for å effektivisere formidling og lærdom hos studentene sine.)

Finn din kundes reelle motivasjon for å kjøpe dine tjenester (det essensielle finner vi under overflaten av det som foregår i ansikt-til-ansikt kommunikasjonen. Det er derfor du ikke kan stole blindt på uttalelser som «gå ned i vekt» «komme i form» og andre uttalelser basert på vage ønsker)

Hvordan du definerer en kundeprofil du kan rette markedsføringen din mot (amatører og folk som ikke vet bedre hopper over dette kritiske steget før de setter til verk markedsføringen sin. Man risikerer å sløse masse tid, penger og innsats når man driver markedsføring uten denne kritiske retningslinjen)

Hva du må gjøre for å slippe å miste en kunde underveis i salgsprosessen (en advarsel: om du ikke bryr deg om dette, kan du likså godt ta en 200-lapp og brenne den. Såpass mye bør det svi å ikke gjøre dette ordentlig...)

Hva kunden din er mest opptatt av når de vurderer dine tjenester opp mot konkurrentene dine (og nei, det er ikke pris jeg snakker om)

Hvordan håndtere frykt i de forskjellige stadiene av salgsprosessen (visste du at frykt er en av hovedårsakene til at mange mislykkes som gründere? Her finner du strategier for å overkomme dette)

Kritiske tabber å unngå når du starter samtaler med potensielle leads (gjør dette feil, så vil du aldri klare å lande dem som kunder)

Steve Jobs hemmelige fremgangsmåte til å skape innovasjon innad i Apple (gjør dette riktig, og du vil få en drastisk oppgang i interessen du får fra potensielle, interesserte leads).

Hva du kan si for å presentere deg som en ettertraktet pt eller veileder, som etablerer din autoritet og troverdighet (og dette kan igjen resulterer i at du sikrer deg kontaktinformasjonen til interesserte leads)

Hvordan du kan skaffe deg, og utnytte «kjendisfaktoren» medier og PR gir deg (her får du også vite hva du bør tenke på for å utnytte dette maksimalt)

De største og mest vanlige feilene du må unngå når du aktivt markedsfører tjenestene dine (gjør dette for å unngå å bli tatt for en slask av en bruktbilselger)

En 8-delers anamnese som ikke bare kvalifiserer, men også viser din kunde at du tar dem seriøst og bryr deg om dem (denne omfattende prosessen har tatt mange år å utvikle. Den har vist gang på gang å være ekstremt nyttig for å rekruttere lojale kunder man kan beholde i mange år. Det har vært studenter som har økt salget sitt betraktelig kun på å støtte seg på denne delen av prosessen)

Et kritisk, essensielt element fra krise og gisselforhandlinger (utviklet av en av tidenes mest annerkjente forhandlere, som har deltatt og veiledet FBI, og store selskaper i milliardklassen i å lande avtaler) du kan bruke for å gi den potensielle kunden mer ro i kjøpsprosessen.

Dette er viktig.

I motsetning til hva de aller fleste salgslærerne på feltet lærer deg, så er dette ikke en «teknikk» for å få mange «ja»-er i salgsprosessen enten det er snakk om

ditt første møte med kunden
når du forsøker å booke en avtale med kunden
underveis i konsultasjonen (der ditt formål er å lande kunden)
til og med når dette er en betalende, fast, lojal kunde og du må ta et re-salg

Kundene dine vil merke det på deg om du selger på en etisk måte, eller om du prøver å finte dem inn med triks og malplasserte teknikker.

Det du vil oppdage her er et meget kontra-intuitivt element som fungerer som et slags usynlig sikkerhetsnettet (for kunden din) som igjen kan være avgjørende for om kunden tørr å investere i dyrere tjenester fra deg.

Mer om dette i konsultasjonsmodulen.

La oss gå videre med å oppdage enda mer av det spenstig innholdet i kurset:

En overraskende enkel ting å gjøre med en nervøs potensiell kunde, for å senke spenningen deres (ikke bare senker du nervøsiteten deres, de vil takke deg for det)

Will Smith faktoren du kan emulere for å kommunisere med maksimal innvirkning (det er tre sikre elementer du kan legge trykk på som vil hjelpe deg til å få mer karisma og selvtillit i kommunikasjonen din)

De største tabbene å unngå innen kommunikasjon (blant annet hva du kan gjøre når det blir for komplisert og avansert for kunden å forstå det du prøver å formidle)

Noen vesentlige ting du MÅ unngå før du ringer potensielle kunder (gjør dette, så høyner du sannsynligheten for å bli avvist).

Følsomme og sensitive temaer å være klar over (og unngå for ikke å ødelegge ditt klient-pt samarbeid)

Dette er ekstremt viktig at du får med deg: Du er ikke din klient! Lær hvordan det å gi dem feil komplement kan slå tilbake, skade dem og forholdet deres (her er hva du heller bør fokusere på)

Hvordan du kan bruke informasjonsinnsamling som en støtte til salget ditt

Hvorfor du ikke bare kan støtte deg på overflatiske grunner for hvorfor de vil kjøpe (klarer du å knekke denne koden så er du er enormt steg nærmere salget)

Og mye mye mer.

Kurset er per nå ikke tilgjengelig nye studenter.

I mellomtiden kan du sjekke ut nyhetsbrevet som gir deg innsikt i hvordan du kan få deg flere kunder allerede i dag.

Du melder deg inn ved å trykke på lenken her.

 

Vi ses på innsiden!

Fremad,

Cristian Riveros

P.S.:

Sjekk ut nyhetsbrevet som gir deg innsikt i hvordan du kan få deg flere kunder allerede i dag. Du melder deg inn ved å trykke på lenken her.

Rull til toppen