Om oss

Lær mer om hvem som står bak Fremgangsrik Personlig Trener

Hvem er vi

Vi er en seriøs aktør som formidler personlige trenere det som skal til for å kunne skaffe seg kunder, og levere gode tjenester.

Vår misjon

Å tilrettelegge for at våre seriøse studenter skal utvikle ferdighetene, strategiene, kunnskapen og mindsetet de trenger for å lykkes med business-delen av karrieren.

Hva gjør vi

Vi deler vår erfaring og kunnskap fra over 10 år i treningsbransjen i form av presentasjoner, kurs, workshops og innhold på denne portalen.

Vår historie

Fremgangsrik PT eller Fremgangsrik Personlig Trener er grunnlagt av Cristian Riveros/Riveros Consulting.

Cristian er en personlig trener spesialist fra Oslo. Hans lidenskap for trening startet da han som ung gutt satset fotball. Senere utviklet han kunnskap og ferdigheter innen trening og fysisk fostring på Krigsskolen som I.ass og tok personlig trener sertifisering på NIH.
 
Cristian har lært og fulgt opp studenter i over 12 år. Gjennom Cristians workshops, presentasjoner og kurs får studenter fyllt kunnskapsbanken og forbedret resultater.
 
Cristian er spesialisert innen salg, markedsføring, kommunikasjon, coaching og kundelojalitet innen treningsbransjen.
 
Cristians reise i treningsbransjen starter på SATS Solli plass i Oslo, der han på startet i 2008. Han gikk fra å være en uerfaren personlig trener, til å bli rekruttert til SATS Norges kompetanseteam. Her fikk han en rolle som kursholder innen fagene salg, markedsføring og coaching. Han holdt også kurs i blant annet Kettlebells, kosthold, løping og funksjonell trening.
 
Da Cristian jobbet på SATS Solli, var han en av hovedbidragsyterne til at senteret vant årets senterprisen i 2009 og 2010, og var runner-up i 2011.
 
Cristian har holdt over 50 workshops de siste 12 årene. Fokuset til Cristian er alltid at studentene lærer ferdighetene og kunnskapen for å få seg godt med kunder, og levere gode tjenester for å beholde kundene. 
 
Cristian veileder og konsulterer bedriftseier i treningsbransjen, og holder presentasjoner, intensive workshops og kurs på bestilling.
 
I løpet av årene som fulltids PT, rakk Cristian også å utdanne seg som politi. Dette er fulltidsjobben hans nå. Samtidig, driver han forsatt aktivt med å utdanne og lære opp personlige trenere det som skal til for å lykkes i bransjen.
 
Visjonen med Fremgangsrik PT er å være er pålitelig ressurs for seriøse pter, fysioterapeuter, kiropraktorer og andre profesjonelle i trenings- og helsebransjen. 
 
Cristian har lang fartstid med særdeles høyt kunnskapsnivå i fagene, og får studentene strategier for å fylle klientlista raskt med etiske, pålitelige metoder.
FPT bilder 2-1

SSKEM Metoden

Skills - Ferdigheter

Vi hjelper studentene å utvikle ferdighetene for å selge, markedsføre og coache kundene sine.

Kunnskap

Vi viser studentene hvordan man virkelig kan vokse seg en kundemasse, uavhengig av nedgangsperioder og teknologi. Vi hjelper dem å stikke fingern i jorda og se gjennom hype og gimmick.

Mindset

Hvordan tar du tak i de vanskelige oppgavene? Hvordan står du i det når alt går i mot deg? Vi lærer studentene konkrete strategier om mindset og hvordan de kan benytte seg av dette når det trengs.

Strategier

Vi viser studentene de konkrete strategiene, metodene og prinsippene for å levere en helhetslig tjeneste.

Erfaring

Vi deler vår og andre topp produserende aktørers erfaring. Den samlede visdommen gir studentene trygghet i kvaliteten av læringen.

SSKEM i praksis

SSKEM er et analyse og prestasjonsverktøy alle studene får innføring i. I tillegg støttes SSKEM metoden av at kursholderne holder innholdet oppdatert, studentene holdes ansvarlig og det er fokus på implementering.

Skroll til toppen