Kunders resultater

Her kan du lese om noen av våre fornøyde kunders erfaring med å jobbe sammen med  Cristian Riveros

quote
 
Cristians workshop var katalysatoren for suksessen til bedriften min. Da jeg flyttet fra en kommersiell gym til en privat gym, gav Cristian meg verktøyene jeg trengte for å lykkes.
Han holdt meg ansvarlig, og det gav meg drivet til å få meg langt flere kunder enn det jeg trodde mulig i et nytt miljø.
Cristian lærer en etisk måte å selge på. Han liker ikke manipulative, sleipe triks for å vokse bedriften. Cristian vil vise deg de riktige strategiene som passer deg for å skaffe deg den riktige type kunde.
Cristian har fulgt meg opp, selv etter kurset. Han er opptatt av at jeg skal lykkes, og gir meg verdifulle oppdateringer på hva som fungerer nå, og hvordan dette kan hjelpe meg i mitt tilfelle.

Cristian leverer over all forventning!

testimonial-1

Andrew Morrow (Ireland)

Personlig Trener

quote

Jeg er en seriegründer i treningsbransjen. Jeg vet vikitgheten av å ha de beste på min side når det gjelder markedsføringen og business strategien min. Vi er en seriøs aktør i et marked med høy konkurranse. For å være seriøs, og for å kunne vokse og utvikle seg, trenger du er strategisk lærer. Det er kritisk for bedriften din. I min bok finnes det ingen bedre enn Cristian.

Da jeg startet i feltet i 2010 før jeg var ferdigutdannet fysioterapeut, startet jeg min første bedrift uten forutgående kunnskap eller erfaring. Takk til planen vi satt sammen med Cristian, gjorde jeg det svært godt. Cristian satte seg ned med meg og spurte meg om målene mine, drømmene mine og formålet med bedriften min. Han lyttet og samlet informasjonen, så la han frem en plan basert på det han viste jeg måtte gjøre. Stegene jeg måtte ta var klare for meg.

Han fikk noe som virket langt fremme i tid til å føles oppnåelig, og det var både enkelt, morsomt og intiutivt for meg å følge.

Andre folk og medstudenter jeg snakket med sa det ville ta meg 3-5 år før jeg kunne regne med å ha en gående bedrift. Det tok meg mindre enn 3 måneder, og dagene mine var fullbooket. Plutselig måtte jeg finne meg et større lokale, og ansette.

Etterhvert som teamet mitt, og bedriften min har vokst, har tiden forandret seg. Metodene for hvordan man når markedet har endret seg. Spesielt nå med sosiale medier og flere konkurrenter så er det viktig å være på ballen.

Cristian har holdt meg kontinuerlig oppdatert med den mest relevante kunnskapen for at jeg har kunnet stadig vokse bedriftene mine. Og ikke minst, hvordan å beholde gode kunder.

Jeg har fått svært god hjelp til å lage det beste innholdet. Samtidig så føler jeg at jeg har fått mer sinnsro, da jeg har sluppet å bekymre meg for markedsføring eller strategi. Jeg foretrekker å fokusere på den daglige driften av bedriften min, og utvikle meg som en profesjonell yrkesutøver. Kunnskapen er min er min høyeste prioritering.

Hvert år hyrer jeg Cristians tjenester for meg og mine ansatte. Cristian gir oss alltid underholdende og engasjerende presentasjoner og workshops. Han følger opp teamet. Jeg får alltid en enorm avkastning på det vi investerer i hans tjenester. Det er både tilfredsstillende til behovene teamet har, og de sitter igjen med motivasjon og handlekraft. Jeg føler jeg alltid får hvertfall 10 ganger verdien av det jeg legger i å få Cristian inn.

Jeg anbefaller på det sterkeste Cristians tjenester til ambisiøse gym og klinikk eiere. Det er verdt det om du ønsker å leve av lidenskapen din, hvis det er å tjene kunder i helse og treningsbransjen. Lær av den beste.

 

testimonial-2

Finn-Tore Camacho Bjørnsand (Norge/Mexico)

Fysioterapeut/Personlig Trener, grunnlegger av Muskelklinikken, Sportsklinikken, Oslo Performance Center, og The Norwegian Sport and Health Institute.

quote

Da jeg etablerte meg som fysioterapeut i det private markedet i Oslo, kjente jeg verken noen, og jeg var usikker på om jeg kom til å overleve lenge i den situasjonen. Jeg hadde tillit til min kunnskap og erfaring, men det frustrerte meg at jeg ikke fikk til å bruke det med kunder. Hvorfor ikke? Jo, fordi ingen viste om tjenestene mine. Etter noen måneder, innså jeg at jeg trengte hjelp med salg og markedsføring.

Cristian ble anbefalt til meg. Fra første møtet var hyggelig og behagelig. Jeg fikk igjen gnisten, og håpet. Jeg meldte meg på et intensivt kurs med han. Vi gikk gjennom en klar struktur, en pålitelig metodikk og en enkel måte å få dette implementert. Fra første dagen jeg var på jobb igjen, klarte jeg å selge 20 avtaler umiddelbart. Under en måned senere, var timeplanen min nesten fullbooket. Jeg er veldig fornøyd med dette!

Jobber du i det private markedet? Føler du deg usikker på salg og markedsføring? Kunne du trengt flere kunder? Kontakt Cristian. Han vil sette seg inn i din situasjon, og veilede deg. Du vil sitte igjen med selvtillit og en klar plan for hvordan du kan nå dine mål.

Selvsagt, du må gjøre jobben selv. Cristian lærer deg hvordan, og følger deg opp, og gir deg mange råd.

Jeg kan på det sterkeste anbefalle Cristian. Han er en mester på salg og markedsføring, og vil guide deg til å nå dine mål.

Robert Carlier (Nederland)

Fysioterapeut

Skroll til toppen