Våre tjenester

Vi tilbyr en rekke med varierte tjenester

Les mer om våre tjenester som er for både enkelte personlige trener, mindre bedriftseier til større aktører i helse og treningsbransjen.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Tjenestene våres, deriblant portalen gir deg innhold for å kunne utvikle ferdighetene dine, øke kunnskapen, implementere strategier og ikke minst utvikle et vinnende mindset for å lykkes som personlig trener!

 • avtale

  Salg

  Kunnskapen og ferdighetene for å lykkes som selgende personlig trener!

 • coaching

  Coaching

  Personlig trening handler om å levere en god tjeneste, som gjør at kunden får både fremgang og øker motivasjonen sin med treningen!

 • 1 oppmerksomhet

  Markedsføring

  Kundeskapende aktiviteter er ikke tilfeldig. Markedsføring vil være det mest essensielle for å få flere kunder!

 • 2 engasjert

  Kommunikasjon

  Kommunikasjons prinsipper og strategier for å levere en god tjeneste!

 • 6 selg mer

  Kundelojalitet

  Ingen bygger en stor bedrift og karriere uten å tiltrekke gode, lojalie kunder!

 • dojo trening

  Kurs, oppfølging og mentorskap

  Lær av eksperter som har lykkes i feltet i over 10 år!

Fire-in-the-belly Motivasjonspresentasjon

60-90 minutter for dine ansatte
dojo trening

Her vil du få en skreddersydd presentasjon som vil få opp motivasjonen til dine ansatte. Fokuset er salg, markedsføring, coaching, kommunikasjon, kundelojalitet, og presentasjonen vil sørge for at de ansatte er klare for en ny periode som personlig trenere!

Salg og Markedsførings Intensive Workshop

3 timer med gull for troppen
influencer

Enkelt og greit. Her går vi for å spisse troppens prestasjoner i salg og markedsføring, samtidig som vi ser på optimalisering av det dere allerede gjør. Troppen sitter igjen med nytt giv, og en handlingsplan for å erobre.

PT Katalysator Workshop

2 dagers workshop
PT rollen

Målet med workshopen er å øke de personlige trenernes salg, øke markedsførings kunnskap, forbedre coaching, optimalisere kommunikasjonen, og kundelojalitet. Workshopen tar for seg de mest spesifikke temaene som flest personlige trener sliter med å mestre, slik at man går inn i fremtiden med nytt giv og fyllt kunnskapsbank!

Fremgangsrik Personlig Trener

4 ukers oppfølging coachingkurs
720x240 FPT Kurs

KURSET ER FOR TIDEN IKKE TILGJENGELIG:

Gullstandarden av kunnskap for å etablere seg som personlig trener. Kurset er også verdifullt for erfarne personlige trener som ønsker å heve kunnskapsnivået og øke kundemassen. Du får et kurs der det dryppvis gås gjennom temaer som hjelper deg med mer salg, forbedret markedsføring, styrket coaching, kommunikasjon, og strategier for å øke kundelojaliteten. Du får veiledning og tett mentorskap av en av de mest erfarne ogbeste kursholderne på temaene. Selv personlig trener med over 15 års erfaring har fått masse ut av dette kurset.

Les mer om kurset HER

Fremgangsrik Personlig Trener Coaching

1 til 1 privat coaching
interesse skjema

Dette er for seriøse personlige trenere og bedriftseier som vil ha tett oppfølging og en prioritert linje inn til Fremgangsrik PT.

Fremgangsrik Personlig Trener Spotting Session

60 minutters konsultasjon
kundeopplevelse

Dette er for seriøse personlige trenere og bedriftseier som vil ha tett konkrete tiltak og strategier tilpasset dem. Fremgangsrik PT vil stille all kapasitet til disposisjon for at du skal få maksimalt ut av konsultasjonen inn i fremtiden!

Rull til toppen